Onze openingstijden zijn:

maandag: 8.30 - 12.00
donderdag: 8.30 - 12.00
vrijdag: 8.30 - 12.00

Peuterspeelzaal de Wigwam is een speelzaal van Stichting Peuterspeelzalen Maasdriel. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.peuterspeelzalen-maasdriel.nl/over-de-wigwam of een keer komen kijken op onze peuterspeelzaal. Onze peuterspeelzaalleidsters Janneke van der Koppel en Irene van IJzendoorn vertellen u graag over de speelzaal.

Waarom naar de peuterspeelzaal: “Spelenderwijs een goede voorbereiding op de basisschool”

Het doel is het bevorderen van de ontwikkeling van jonge kinderen door hen samen te brengen in groepsverband en te laten spelen onder deskundige begeleiding. Peuters van 2 jaar tot 4 jaar zijn welkom. Peuters vinden er allerlei materialen die bij hun ontwikkelingsfase passen. De peuter wordt zo in staat gesteld te ontdekken, te fantaseren en te leren om samen met andere kinderen te spelen. Naast spelen, ontmoeten en ontwikkelen willen we ook een signalerende en ondersteunende rol naar kinderen en hun ouders zijn.

Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebook pagina, zodra u de tijdlijn bekijkt, krijgt u een goede indruk van onze peuterspeelzaal

Buitenschoolse opvang

BSO Villa Verboven