Schooltijden

Alle kinderen van alle groepen mogen om 8.15 uur binnen komen en naar hun klas gaan. De leerkrachten zijn in de klas om naar verhalen van kinderen te luisteren en om korte vragen van ouders te beantwoorden. Als u een langere vraag heeft kunt u een afspraak maken.
Om 8.25 uur gaat de eerste bel die aangeeft dat iedereen naar binnen moet gaan. Om 08.30 uur gaat de tweede bel die aangeeft dat ieder in de klas moet klaar zitten. We beginnen om 8.30 uur. Het is belangrijk dat de kinderen op tijd komen.

Om 12.00 uur gaat de zoemer en eten alle kinderen in de klas of bij mooi weer buiten.
Om 12.15 uur gaat een volgende zoemer. Van 12.15 tot 12.30 uur kunnen de kinderen buiten spelen of binnen in de klas bij regen.

Verlofaanvraag

Een verzoek tot verlof moet zo vroeg mogelijk schriftelijk bij de directie worden aangevraagd. Op school zijn hiervoor formulieren aanwezig die u kunt afhalen bij de conciŽrge. Als het om extra vakantieverlof gaat dient dit minimaal een maand van tevoren te gebeuren.
Aanvraagformulier buitengewoon verlof: klik hier