Deborah Snoeren
Directie

Mijn naam is Deborah Snoeren en ik ben sinds 2008 de trotse directeur van de Tweestromenschool. Ik woon zelf in de omgeving en ik werk 3 dagen op deze mooie school.

Het is mijn taak om er mede voor te zorgen dat we onze visie/missie nastreven: School is een positieve kracht in de complete ontwikkeling van het kind'
Ieder kind moet zich veilig voelen op school en we moeten kwalitatief goed onderwijs bieden. In de schoolgids staat uitgebreid beschreven hoe we dit op school vormgeven.

Wat mij een trotse directeur maakt en waarom ik iedere dag weer met plezier naar school toe ga komt door; de teamleden, ouders en vooral de kinderen die er alles aan doen om een kanjerschool te zijn en te blijven.

Ondersteunend personeel

Jacob van Maurik, onderwijsondersteunend

Deborah Snoeren

Ik ben Ciska Koelemij, ik ben op dinsdag en woensdag werkzaam op de Tweestromenschool als Intern begeleider. Een intern begeleider heeft als taak de zorg en het beleid daaromtrent te co÷rdineren en te waarborgen.

Dit houdt in dat ik met de directie, leerkrachten, ouders, zo nodig externe organisaties en de leerlingen samenwerk om de leerlingen zo goed mogelijk en op het juiste niveau te kunnen begeleiden.

Daarnaast onderhoud ik de externe contacten die hierbij relevant zijn. De andere dagen van de week werk ik bij de Hasselbraam in Haaren, een van de STROOMM scholen, waar ik leerkracht en bouwco÷rdinator ben.