Aanmelding nieuwsbrief

Door hieronder uw gegevens in te vullen en te versturen, ontvangt u de eerstvolgende nieuwbrief per e-mail. U bent automatisch geabonneerd op de algemene nieuwsbrief en die betreffende de groep van uw kind.

Uw naam:
Naam kind(eren):
Groep(en):
gr.0 gr.1 gr.2
gr.3 gr.4 gr.5
gr.6 gr.7 gr.8
Uw e-mail:
Verificatiecode:
beveiligingscode
  (code overtypen aub.)

sluiten sluiten

Foto's

In verband met de wet op de privacy kunnen we niet alle foto’s publiekelijk op de website/app e.d.plaatsen.