Leden medezeggenschapsraad

Niels
Laurette, MR

Elke school heeft een medezeggenschapsraad (MR). Onze raad bestaat uit 2 ouder leden die door de ouders zijn gekozen en de 2 personeelsleden uit het personeelsbestand. Deze leden kiezen vervolgens uit hun midden een voorzitter, een plaatsvervangend voorzitter en een secretaris.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids, of stuur een mailtje naar: mr@tweestromenschool.nl

Leden ouderraad

Algemeen

De ouderraad is een groep van negen ouders die allerlei extra zaken, die buiten het feitelijke taakgebied van de school vallen, mede mogelijk maakt. In de kalender kunt u de namen van de ouderraadsleden vinden.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids, of stuur een mailtje naar: or@tweestromenschool.nl