O.B.S. Tweestromen school

De Twee Stromenschool is de enige school in Heerewaarden. De huidige school is in 1976 gebouwd. Karakteristiek aan de school is het puntdak. Hieronder is een gemeenschapsruimte waar omheen klaslokalen zijn gesitueerd. De lokalen zijn allemaal 6-hoekig van vorm wat een 2e karakteristiek van de school is.

 
Tweestromen App
nieuwsbrief
 
Aanmelding nieuwsbrief

Door hieronder uw gegevens in te vullen en te versturen, ontvangt u de eerstvolgende nieuwbrief per e-mail. U bent automatisch geabonneerd op de algemene nieuwsbrief en die betreffende de groep van uw kind.

Uw naam:
Naam kind(eren):
Groep(en):
gr.0 gr.1 gr.2
gr.3 gr.4 gr.5
gr.6 gr.7 gr.8
Uw e-mail:
Verificatiecode:
beveiligingscode
  (code overtypen aub.)
 
sluiten sluiten
 
Leden medezeggenschapsraad


Niels
Laurette, MR

Elke school heeft een medezeggenschapsraad (MR). Onze raad bestaat uit 2 ouder leden die door de ouders zijn gekozen en de 2 personeelsleden uit het personeelsbestand. Deze leden kiezen vervolgens uit hun midden een voorzitter, een plaatsvervangend voorzitter en een secretaris.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids, of stuur een mailtje naar: mr@tweestromenschool.nl
 
 
 


 
 
Leden ouderraad


Algemeen

De ouderraad is een groep van negen ouders die allerlei extra zaken, die buiten het feitelijke taakgebied van de school vallen, mede mogelijk maakt. In de kalender kunt u de namen van de ouderraadsleden vinden. 

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids, of stuur een mailtje naar: or@tweestromenschool.nl
 
 
 


 
  O.B.S. Tweestromenschool  -  Bukestraat 3  -  Heerewaarden  -  T. 0487  57 15 22  -  info@tweestromenschool.nl  -  Copyright © 2018
facebook twitter toutube
 
Nieuwsbrief 2 stromenschool