O.B.S. Tweestromen school

De Twee Stromenschool is de enige school in Heerewaarden. De huidige school is in 1976 gebouwd. Karakteristiek aan de school is het puntdak. Hieronder is een gemeenschapsruimte waar omheen klaslokalen zijn gesitueerd. De lokalen zijn allemaal 6-hoekig van vorm wat een 2e karakteristiek van de school is.

 
Tweestromen App
nieuwsbrief
 
Aanmelding nieuwsbrief

Door hieronder uw gegevens in te vullen en te versturen, ontvangt u de eerstvolgende nieuwbrief per e-mail. U bent automatisch geabonneerd op de algemene nieuwsbrief en die betreffende de groep van uw kind.

Uw naam:
Naam kind(eren):
Groep(en):
gr.0 gr.1 gr.2
gr.3 gr.4 gr.5
gr.6 gr.7 gr.8
Uw e-mail:
Verificatiecode:
beveiligingscode
  (code overtypen aub.)
 
sluiten sluiten
 
Schooltijden

Alle kinderen van alle groepen mogen om 8.15 uur binnen komen en naar hun klas gaan. De leerkrachten zijn in de klas om naar verhalen van kinderen te luisteren en om korte vragen van ouders te beantwoorden. Als u een langere vraag heeft kunt u een afspraak maken.
Om 8.25 uur gaat de eerste bel die aangeeft dat iedereen naar binnen moet gaan. Om 08.30 uur gaat de tweede bel die aangeeft dat ieder in de klas moet klaar zitten. We beginnen om 8.30 uur. Het is belangrijk dat de kinderen op tijd komen.

Om 12.00 uur gaat de zoemer en eten alle kinderen in de klas of bij mooi weer buiten.
Om 12.15 uur gaat een volgende zoemer. Van 12.15 tot 12.30 uur kunnen de kinderen buiten spelen of binnen in de klas bij regen.
 
 
 
Verlofaanvraag

Een verzoek tot verlof moet zo vroeg mogelijk schriftelijk bij de directie worden aangevraagd. Op school zijn hiervoor formulieren aanwezig die u kunt afhalen bij de conciŽrge. Als het om extra vakantieverlof gaat dient dit minimaal een maand van tevoren te gebeuren.
Aanvraagformulier buitengewoon verlof: klik hier 
 
 


 
  O.B.S. Tweestromenschool  -  Bukestraat 3  -  Heerewaarden  -  T. 0487  57 15 22  -  info@tweestromenschool.nl  -  Copyright © 2018
facebook twitter toutube
 
Nieuwsbrief 2 stromenschool