O.B.S. Tweestromen school

De Twee Stromenschool is de enige school in Heerewaarden. De huidige school is in 1976 gebouwd. Karakteristiek aan de school is het puntdak. Hieronder is een gemeenschapsruimte waar omheen klaslokalen zijn gesitueerd. De lokalen zijn allemaal 6-hoekig van vorm wat een 2e karakteristiek van de school is.

 
Tweestromen App
nieuwsbrief
 
Aanmelding nieuwsbrief

Door hieronder uw gegevens in te vullen en te versturen, ontvangt u de eerstvolgende nieuwbrief per e-mail. U bent automatisch geabonneerd op de algemene nieuwsbrief en die betreffende de groep van uw kind.

Uw naam:
Naam kind(eren):
Groep(en):
gr.0 gr.1 gr.2
gr.3 gr.4 gr.5
gr.6 gr.7 gr.8
Uw e-mail:
Verificatiecode:
beveiligingscode
  (code overtypen aub.)
 
sluiten sluiten
 
Deborah Snoeren
Directie

Mijn naam is Deborah Snoeren en ik ben sinds 2008 de trotse directeur van de Tweestromenschool. Ik woon zelf in de omgeving en ik werk 3 dagen op deze mooie school.

Het is mijn taak om er mede voor te zorgen dat we onze visie/missie nastreven: School is een positieve kracht in de complete ontwikkeling van het kind'
Ieder kind moet zich veilig voelen op school en we moeten kwalitatief goed onderwijs bieden. In de schoolgids staat uitgebreid beschreven hoe we dit op school vormgeven.

Wat mij een trotse directeur maakt en waarom ik iedere dag weer met plezier naar school toe ga komt door; de teamleden, ouders en vooral de kinderen die er alles aan doen om een kanjerschool te zijn en te blijven.
 
 
 
 


 
 
Ondersteunend personeel


Jacob van Maurik, onderwijsondersteunend

 
 
 
Deborah Snoeren


Ik ben Ciska Koelemij, ik ben op van dinsdag t/m vrijdag werkzaam op de Tweestromenschool als Intern begeleider. Een intern begeleider heeft als taak de zorg en het beleid daaromtrent te co÷rdineren en te waarborgen. Dit houdt in dat ik met de directie, leerkrachten, ouders, zo nodig externe organisaties en de leerlingen samenwerk om de leerlingen zo goed mogelijk en op het juiste niveau te kunnen begeleiden. 

Daarnaast ben ik kwaltiteitsco÷rdinator en onderhoud ik externe contacten die relevant zijn. 
 
 
  O.B.S. Tweestromenschool  -  Bukestraat 3  -  Heerewaarden  -  T. 0487  57 15 22  -  info@tweestromenschool.nl  -  Copyright © 2018
facebook twitter toutube
 
Nieuwsbrief 2 stromenschool