Website laden...

Openbare basisschool

Het openbaar onderwijs in Heerewaarden vindt haar oorsprong in de vorige eeuw en bestaat al meer dan 100 jaar. De Tweestromenschool is de school van Heerewaarden. Inpandig is ook peuterspeelzaal 'De Wigwam', waarmee de school regelmatig contact heeft, met name in het traject Voor- en Vroegschoolse Educatie.

Wij vinden het van groot belang dat ieder kind zich thuis voelt op onze school. Als een kind zich prettig voelt zal dat ook positieve gevolgen hebben voor de onderwijsresultaten van de kinderen. Pas als een kind zich veilig voelt, kan het zich ontwikkelen. Wij werken dan ook hard aan een vriendelijk en veilig klimaat. Daarbij hebben wij het vertrouwen in het vermogen van de kinderen om te leren, waarbij wij er van uitgaan dat er tempoverschillen zijn en dat sommige kinderen via andere wegen hun doelen bereiken. Dit vertrouwen leidt tot zelfvertrouwen bij de kinderen.

dit is een Stroomm-school

De Tweestromenschool valt onder de Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meijerij, kortweg Stroomm genoemd.

Website Stroomm

Openbare basisschool

Foto impressie

In verband met de wet op de privacy kunnen we niet alle foto’s publiekelijk op de website/app e.d.plaatsen.

Voorschool en buitenschoolse opvang

Voorschool De Wigwam

Voorschool “De Wigwam” is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op onze peuterspeelzaal kunnen peuters ervaring opdoen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, in een nieuwe omgeving zonder vader, moeder of verzorger.
Voor openingstijden, zie: www.peuterspeelzalen-maasdriel.nl

BSO Villa Verboven

Villa Verboven is sinds maart 2007 actief in het opvangen van kinderen voor en na schooltijd. De kinderen worden dagelijks van school opgehaald en spelen dan met hun vriendjes en vriendinnen tot de ouders/verzorgers komen.
telefoonnummer: 0418 - 661 701
website: www.villaverboven.nl

Basisschool App

Basisschool App

In deze app vind je alle informatie van onze school. Download de app op je telefoon, tablet of computer en selecteer daarna je (eenmalig) de Tweestromenshool in de keuzelijst. Vervolgens dien je eenmalig je kind aan te melden  In de app staat allerlei info over de klas, een ziekmeldformulier, een verlofformulier etc.
Download voor Android: klik hier.
Download voor iOS: klik hier

Documenten

Download hier de schoolgids en de kalender. Het aanmeldformulier is niet online beschikbaar, omdat dit ter plekke met de directeur ingevuld wordt.

Lipdub 2018 Tweestromenschool

Opgenomen op donderdag 5 april 2018 met alle kinderen van school en de Voorschool.
Meer informatie over het opnemen van een lipdub? Neem contact op met de regisseuse Natasha van Maanen via: info@burobeeldwerk.nl.

Uw vraag of opmerking

Vul hieronder uw gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen betreffende uw vraag of opmerking. Directie werkt 3 dagen, een reactie kan dus even op zich laten wachten.

This Is CAPTCHA Image