O.B.S. Tweestromen school

De Twee Stromenschool is de enige school in Heerewaarden. De huidige school is in 1976 gebouwd. Karakteristiek aan de school is het puntdak. Hieronder is een gemeenschapsruimte waar omheen klaslokalen zijn gesitueerd. De lokalen zijn allemaal 6-hoekig van vorm wat een 2e karakteristiek van de school is.

 
Tweestromen App
nieuwsbrief
 
 
 
De Steen De Tweestromenschool is de enige school in Heerewaarden.

Op 10 januari 2018 hebben we prachtig nieuw pand gekregen in de vorm van een steenfabriek. Het gebouw heet dan ook: De Steen. Het is een multifunctioneel gebouw.

 
 
 
peuterspeelzaal de wigwam
Peuterspeelzaal “De Wigwam” is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op onze peuterspeelzaal kunnen peuters ervaring opdoen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, in een nieuwe omgeving zonder vader, moeder of verzorger.
lees meer >>
 
 
 
stroomm
De Tweestromenschool valt onder de Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meijerij, kortweg STROOMM genoemd. Deze stichting bestaat uit 15 openbare basisscholen uit de gemeenten Boxtel, Maasdriel, Sint-Michielsgestel, Vught en Zaltbommel.
lees meer >>
 
 
 
lipdub Lipdub 2018 Tweestromenschool "Raar maar Waar"  
Opgenomen op donderdag 5 april 2018 met alle kinderen van school en de Peuterspeelzaal.
Meer informatie over het opnemen van een lipdub? Neem contact op met de regisseuse
Natasha van Maanen via: info@burobeeldwerk.nl.
 
  O.B.S. Tweestromenschool  -  Bukestraat 3  -  Heerewaarden  -  T. 0487  57 15 22  -  info@tweestromenschool.nl  -  Copyright © 2018
facebook twitter toutube
 
Nieuwsbrief 2 stromenschool