Juffrouw Chantal ook dinsdag 19-2-2019 afwezig , 18-02-2019

Afwezigheid juffrouw Chantal

Beste Ouders,

Het spijt me dat ik deze mail naar alle ouders verstuur en niet alleen aan de ouders van leerlingen uit groep 7/8.

Vandaag was er een invalleerkracht in groep 7/8; daar heb ik aan het eind van de dag nog contact meegehad.
Ik heb zojuist Chantal gesproken en zij moet zich voor morgen dinsdag 19 februari helaas ziekmelden. Ik heb direct vervanging aangevraagd, maar ik weet niet of er voor morgen een invallende leerkracht beschikbaar is. Indien er morgen geen vervangende leerkracht beschikbaar is, wil ik u vragen uw dochter of zoon een dag thuis te houden.
Ciska en ik hebben morgen beiden een cursus en de leerlinngen van groep 7/8 over de overige 3 groepen verdelen, vind ik geen optie. Leerlingen zonder toezicht in een ruimte laten werken is ook geen optie.
Ik wil daarom het volgende aan u melden:

U kunt morgenochtend uiterlijk 8 uur van mij een e-mail verwachten waarin ik u meld of er wel of geen leerkracht beschikbaar is.
Indien er geen leerkracht beschikbaar is, vraag ik u uw dochter of zoon een dag thuis te houden en hebben de kinderen dus geen les.
Woensdag is Chantal weer gewoon op school.
Het kan zijn dat u deze e-mail 2 keer ontvangt, omdat ik deze vanaf mijn eigen school de mail verstuur en deze ook verstuur via ParnasSys ons administratieprogamma.
Dorieke probeert u ook via de schoolapp te  informeren maar ik kreeg al meerdere meldingen van ouders dat ze geen berichten ontvangen. Dat probleem proberen Paul Soertekouw en ik deze week op te lossen; ik ben echte rmaar beperkt op Tweestromenschool aanwezig; ik heb echter ook te maken met een sterfgevall in de directe famile
Vriendelijke groet, Paul Van den Bossche