Hoofdluis en school dicht op 15 maart , 14-3-2019

Hoofdluis en school gesloten op 15 maart

Beste Ouders,

Afgelopen week is er bij controle hoofdluis aangetroffen in groep 5/6.
Hoofdluis in een school is en blijft  een harnekkig probleem en wordt door de betrokkene(n) ook als lastig en irritant ervaren.
Ik wil u dringend vragen om de komende 2 weken elke dag 's ochtends en 's avonds uw kind(-eren) te controleren op hoofdluis middels doorkammen van het haar met een fijne kam en - indien u hoofdluis en/of neten aantreft passende maatregelen te nemen.
Via de ingevoegde link kunt u een informatiebrief van de GGD met betrekking aan aanpak hoofdluis downloaden.
Laten we hopen dat de school gauw hoofdluisvrij is!
Brief ouders over hoofdluis.pdf

Tevens wil ik u er nog aan herinneren dat er morgen geen les gegeven wordt i.v.m. stakingsdag onderwijs in Nederland. De school is gesloten.

Met vriendelijke groet,
Paul Van den Bossche,
wnd. directeur Deborah Snoeren.