fietsexamen, schoolvoetbal en Route 8, 8-4-2019

fietsexamen en schoolvoetbal

Beste ouders van groep 7/8,

aanstaande woensdag voetballen de jongens in Ammerzoden, we eten op school(lunch zelf meenemen) en vertrekken om 13 uur. Tussen half 6 en 6 uur zal het afgelopen zijn. Het zou leuk zijn als u komt kijken! Nog een praktische zaak; er zijn niet voldoende voetbalsokken... mocht uw kind thuis nog sokken hebben (we spelen in het tenue van Heerewaarden) neem ze dan mee.
Volgende week krijgt uw kind de route voor het fietsexamen mee naar huis zodat u in de meivakantie kunt oefenen met uw kind. Het examen zal gehouden worden op donderdag 16mei tussen 12.30 en 14.30 uur. We zijn nog op zoek naar ouders die post willen zijn op de route. Mocht u dat leuk vinden geef het dan door via c.laponder@tweestromenschool.nl.
Dan als laatste maar zeker niet onbelangrijk.. Volgende week dinsdag 16 april maakt groep 8 de eindtoets Route 8. Daarvoor hoeft u helemaal niets te doen thuis maar het is wel belangrijk dat uw kind uitgerust is zodat hij/zij zich goed kan concentreren!

Fijne dag,
Chantal Laponder