Nieuwsbrief terugkomst Deborah, 19-04-2019

Info terugkomst Deborah en Paas/april/meivakantie

Beste ouders/verzorgers,

Na een gezellige dag met mooi weer, een leuke paaslunch met bezoek van de paashaas en ook nog een paasei-zoekactiviteit begint vandaag de april/meivakantie voor de leerlingen uit de groepen 1/2 en 3/4.
De leerlingen uit de groepen 5 tm 8 hebben morgen nog een schooldag, waarna voor hen de vakantie begint.

Ik kan u melden dat Deborah direct na de meivakantie haar werkzaamheden weer gaat hervatten als directeur.
Voor mij betekent dat dan weer dat ik afscheid ga nemen van een -voor mij in ieder geval- prettige werkperiode hier op de Tweestromenschool.
Morgenochtend ben ik nog in hier in Heerewaarden en ga dan rond 12 uur voor overleg naar de eigen school De Spelwert in Zaltbommel.
Afgelopen dinsdagmiddag heb ik al aan Deborah een overdracht gedaan van een groot deel van mijn werkzaamheden, ervaringen en documententen etc.
Wellicht kom ik in de vakantie nog even wat afronden. Dan -op woensdag 15 mei-  ben ik nog even terug om de laatste puntjes op de i te zetten voor wat betreft de overdracht en bij te praten met Deborah.

Mochten er nog ouders zijn met een vraag of opmerking voor mij t.a.v. de afgelopen periode bijvoorbeeld rond het al dan niet toekennen van een verlofaanvraag of andere vragen, dan kunt u mij nog mailen via het onderstaande e-mailadres Deborah: d.snoeren@tweestromenschool.nlIk houd deze mail nog bij tot 6 mei en daarna lees ik de mail niet meer, maar wordt alles verder afgehandeld door Deborah.

Ik wens iedereen hierbij allereerst een heel mooi Paasweekend toe met aangenaam weer en de kinderen in het bijzonder twee fijne vakantieweken.

Tot slot wil ik alle betrokkenen: leerlingen, ouders/verzorgers, de collega's, de OR- en MR-oudergeleding het allerbeste voor de toekomst wensen.
Met vrienelijke groet,
Paul Van den Bossche,
wnd.directeur voor Deborah Snoeren.